bedrijfslogo

Nascholing

De kennis die we bij de Verwijspraktijk Uithoorn hebben delen we graag met u. Daarom hebben wij enkele laagdrempelige cursussen ontwikkeld. Deze hebben als verbindende factor dat ze zonder verdere (tijds)investering direct toepasbaar zijn in de eigen praktijk. Bovendien zijn de cursussen erkend door het Kwaliteitsregister Tandartsen en ontvangt u er dus nascholingspunten voor.
Op dit moment zijn de volgende cursussen beschikbaar:

  • Basiscursus implantologie: het indiceren van implantologie bij uw patiënt en hands-on ervaren wat er nodig is om suprastructuren te maken op (Thommen) implantaten. Deze cursus is gratis voor verwijzers en wordt gegeven op een datum in overleg met u. 3 KRT-punten
  • Starten met mondfotografie: leer hands-on op eenvoudige wijze geprotocolleerd mondfoto’s maken die bruikbaar zijn voor behandelplanning, intercollegiaal overleg en voorlichting van uw patiënt. Deze cursus wordt momenteel tegen een introductieprijs van 85 euro gegeven. 3 KRT punten. Eerstvolgende datum: 15 september 2022.  Deze cursus is volgeboekt, u kunt zich inschrijven voor de wachtlijst. Er wordt op korte termijn een nieuwe datum gepland. Klik hier voor de informatiefolder.

Inschrijven voor een cursus

knmt_logo
krt_logo
nvvrt_logo
nvoi_logo

Openingstijden

KvK: 34383636

© 2022 Verwijspraktijk Uithoorn | Designed by Munk IT